Frågor inför behandling om Covid-19 rutiner och om AHA-syra


Auktoriserad hudterapeut för din trygghet

Samtliga ansiktsbehandlingar utförs med produkter från det svenska ekologiska märket Maria Åkerberg och utförs av mig Marie som är auktoriserad hudterapeut ansluten till Sveriges hudterapeuters riksförbund

AHA syra

I behandlingen används Maria Åkerbergs exklusiva mjölksyra framtagen för proffesionellt bruk med styrka på 10% som återställer PH-balansen i huden och arbetar på djupet med att stärka upp huden och behandla pigment, acne och små linjer.

Covid-19

Då du kommer får du rengöring och lavendel-handduk att tvätta ansiktet och händerna med inför behandlingen.

I varje behandling ingår det några minuter (dessa är inte inräknade i behandlingstiden ) konsultation för att bedöma hudens behov och val av behandling. Denna sker sittandes på avstånd, i första hand i separat utrymme från behandlingen. Önskar man även produktråd meddela mig detta så mailar jag dessa efter behandling.

I behandlingsrummet undviker vi helst att prata och vi har öppet fönster så mycket det går. Under ångbehandlingen lämnar jag rummet och du vilar med inledande peeling till lugn musik. Jag har CE-märkt engångsmunskydd på under hela behandlingen inne i behandlingsrummet och engångshandskar på under portömning. Rummet vädras mellan varje kund och allt jag rör under behandlingen spritas och rengörs/ tvättas efter varje behandling.

Självklart känner vi oss båda friska då vi ses.

Skulle man ändå uppleva att man börjar bli sjuk så ges vi båda möjlighet att avboka behandlingen utan kostnad senast två timmar innan behandling. Detta sker då via mail:  info@ecobymarie.se eller om terapeut måste omboka via sms på det mobilnummer som angivits vid bokning.

Personligt hudvårdschema :

Precis som varje årstid ställer olika krav på kläder har även huden olika behov beroende på väder. Därför kan man behöva justera sina hudvårdsrutiner beroende på årstid. Även då man går över från ett märke till ett annat kan detta behövas.

Personligt hudvårdsschema från Maria Åkerberg ingår i varje behandling om detta önskas.

Vänligen skriv i informationsrutan vid bokningen eller meddela i början av behandlingen om du önskar detta så får du ett hudvårdschema mailat till dig efter behandling. Hudvårdschemat gäller i 3 månader från behandlingsdatumet.

Tyvärr går det i dagsläget inte att köpa produkter i anslutning till behandlingen.

Ansiktsbehandlingar utförs inte:

I graviditet före vecka 12.
Vid pågående infektion ( även herpes utbrott i ansiktet) och feber. Eller då man känner sig allmänt sjuk.
På hud som är nysolad.
Vid medicinering av Roacutan och 6 månader därefter.

Betalning:

Du betalar via företags-swish

Salongen öppnar tio minuter innan bokad behandling 

Vänligen observera att det inte finns möjlighet att öppna dörren till salongen tidigare än 10 minuter innan bokad tid då terapeut kan vara upptagen med kund eller att förbereda inför behandlingen.

Maria Åkerberg – Deepskin Organics

Maria Åkerberg innehåller helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll.

Produkterna tillverkas i Sverige och förpackas i återvinningsbart material som även dessa tillverkas så lokalt som möjligt. Inga djurförsök förekommer och inga animaliska ingredienser används.

Vitamin C är en viktig beståndsdel i yttersta hudlagret och spelar en stor roll för att förhindra att huden torkas ut samt för att stärka upp kollagensyntesen i huden.

Antirougekomplex Arbetar på att motverka och balansera upp ytliga blodkärl.

AHA (mjölksyra) är naturlig Mjölksyra för professionell peeling på salong. Den innehåller  även Aloe Vera Barbadensis, som har svalkande, lugnande och cellförnyande egenskaper.

Med naturlig Mjölksyra nyskapas huden och åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. (Mjölksyra som tillverkas syntetiskt har andra egenskaper).

AHA 10 har ett pH-värde på 3,5

När passar en AHA-behandling särskilt bra?
– För att nollställa huden. När man har prövat och blandat från olika märken kan en AHA-behandling sänka hudens pH-värde och ge de goda bakterierna en chans att börja om.
– För att snabba på resultatet av att ha gått över till produkter från MARIA ÅKERBERG. Huden får en kick i rätt riktning
– När huden är i behov av uppfräschning och ökad lyster.
– Vid problem med finnar, oren hud, pormaskar och stora porer.
– Vid problem med åldersfläckar, rynkor och ärr.

Varmt välkomna !

Marie

Auktoriserad hudterapeut

EcobyMarie