Antirougebehandling

Samtliga ansiktsbehandlingar utförs av auktoriserad och Cidesco-diplomerad hudterapeut ansluten till Sveriges hudterapeuters riksförbund.

Behandlingen passar speciellt den känsliga huden och förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar hud med rosacea.

Befintlig kund
695 kr (60 min) 

För vem passar denna behandling?

För alla åldrar med väldigt känslig hud och rosacea

Inkluderar: Vi börjar med plockning av ögonbryn om detta önskas följt av rengöring och avtvätt med varm lavendelhandduk. Därefter följer mild rengörande mask under ånga medan du kopplar av med massage av dekolletage, axlar och nacke. Ansiktsmassagen utförs med mild mjölksyra och antirougekoncentrat som arbetar på djupet och behandlingen avslutas med vilostund i den varma bädden med ansiktsmask.

Efter antirougebehandlingen rekommenderas inte att träna på några timmar eller sola samma dag.

Tillval:

100 kr Ögonbrynsfärg 
175 kr Fransfärg  (Ca 10 min extra) 

Vänligen skriv önskat tillval i informationsrutan vid bokning.

Verksamma produkter i behandlingen: 

Mjölksyra ökar fuktnivån på djupet, har visat sig reducera utseendet av fina linjer och rynkor. Detta med hjälp av mekanismer som stödjer kollagenproduktionen, vilket leder till förbättrat utseende av huden.

Antirougekoncentrat: Arbetar på att motverkar ytliga blodkärl, den balanserar upp genom att lugna och stärka upp kärlen, den stärker det lymfatiska flödet, är fuktigivande samt förbättrar hudens motståndskraft. Koncentratet arbetar tillsammans med mjölksyran på djupet och ger väldigt fina resultat på rosacea-hud.

Efter behandlingen bör man inte att träna på några timmar för att behålla ph balansen i huden eller vara i solen samma dag.