Djuprengörande ansiktsbehandling

Samtliga ansiktsbehandlingar utförs med produkter av svenska ekologiska märket Maria Åkerverg och utförs av auktoriserad och Cidesco-diplomerad hudterapeut ansluten till Sveriges hudterapeuters riksförbund.

För vem passar denna behandling ?

Djuprengörande ansiktsbehandling där vi fokuserar på att göra rent huden på djupet med extra lång portömning och konsultation. Vi lägger mindre tid på massage. Detta är behandlingen man kan behöva börja med om man inte varit på ansiktsbehandling ett tag och har mycket orenheter.

875 kr (70 min)  Boka tid

975 kr  (80 min) inkl brynfärg Boka tid

1075 kr (90 min) inkl fransfärg Boka tid  (brynfärg ingår)

Inkluderar: Konsultation, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, grundlig portömning, 10-20% AHA(mjölksyra).

Djuprengörande AHA-kurbehandling

2780 kr 1 ggr/ veckan (60 minuter) i 4 veckor

Bokas i samråd med hudterapeut efter djuprengörande ansiktsbehandling då huden även har mycket inkapslingar eller ovanligt mycket pormaskar för art få huden i balans igen.

( Rengöring, ånga, grundlig portömning, 10% AHA (mjölksyra).

Tänk på att har du haft problem med acne / orenheter ett bra tag kan det behövas flera behandlingar.

Vid cystor och svårt inflammerad acne rekommenderar salongen i första hand att man tar kontakt med hudläkare.

Ungdomar under 16 år tar jag emot tillsammans med en förälder första gången som då sitter med under behandlingens gång.

Acne

Under tonåren och även senare i livet produceras ibland mer mängd av talg och detta resulterar ibland tillsammans med hormonerna i kroppen till pormaskar, inkapslingar och acne. Har du grov acne rekommenderar jag i första hand att vända dig till en hudläkare då det kan behövas skriva ut acnemedicin innan man påbörjar behandlingar. Har man mycket pormaskar är det viktigt att tömma ut dessa. Jag rekommenderar inte att man gör detta hemma själv, då det kan orsaka mer skada än nytta.

Hur går en behandling till?

När du kommer till mig på behandling börjar vi med att prata om dina hudrutiner hemma och du får möjlighet att ställa frågor om huden och hur man använder produkter i den dagliga hudvården hemma.

Därefter utför jag hudanalys där jag tittar på huden i en lupplampa (det är en förstoringslampa man använder på hudsalong) och gör en bedömning, därefter rengörs huden och värms upp med ånga, detta för att öppna upp porerna som senare görs rent i grundlig portömning. Behandlingen avslutas med renande mask följd av fuktgivande ansiktslotion.

Vi lägger upp ett schema för hur ofta du behöver gå, och jag ger tips och råd på vad som underlättar för att din hy ska må bra.

Vid frågor välkommen att maila: info@ecobymarie.se