Klassiska ansiktsbehandlingar

Samtliga ansiktsbehandlingar utförs av auktoriserad och Cidesco-diplomerad hudterapeut ansluten till Sveriges hudterapeuters riksförbund.

Vänligen observera att vi inte har möjlighet att öppna dörren till salongen tidigare än 10 minuter innan bokad tid då terapeut kan vara upptagen med kund eller att förbereda inför behandlingen.

Facial_0Tillval:

100 kr Ögonbrynsfärg 
175 kr Fransfärg  (10 minuter extra)

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING  

Med produkter från Maria Åkerberg (100% eco)

(60 min) 795 kr

Inklusive: Rengöring, exfoliering med enzympeeling under ånga medan du kopplar av med massage av ansikte, axlar, dekolletage och nacke, portömning, brynplockning, 10 % AHA, C-vitamin / antirougekomplex, avslutande mask.

Hudterapeuten väljer mellan:

Clearing: Djuprengörande ansiktsbehandling där vi fokuserar på att göra rent huden på djupet med extra lång portömning och konsultation. Vi lägger mindre tid på massage. Detta är behandlingen man kan behöva börja med om man inte varit på ansiktsbehandling ett tag och har mycket orenheter. 

Intensive: Kollagenstärkande ansiktsbehandling med portömning för dig som vill förbättra hudens spänst och lyster samt motverka hudens åldrande. Upplyftande ansiktsmassage med fuktgivande papaya-peeling under ånga ökar cirkulationen i huden och förbereder den för efterföljande portömning. Avslutande C-vitaminbehandling med AHA, C-vitamin och mask som ger en energikick till huden. Inklusive plockning av bryn om detta önskas.

Sensitive: Ansiktsbehandling med portömning speciellt anpassad för rosacea och den känsligaste huden med lugnande rengörande mask som verkar under ånga, massage av ansikte, dekolletage, axlar och nacke följt av mjölksyre-behandling som tillsammans med antirouge-koncentrat tillför fukt på djupet och ger en jämn och fin hudton. Inklusive plockning av bryn om detta önskas. 

Gentlemens treat: För den manliga huden med eller utan skäggväxt.
Behandlingen ökar kollagennivån i huden samt ger den vård huden behöver för att undvika rakeksem och hudirritationer. Med ångbehandling, portömning, massage av ansikte, dekolletage, axlar och nacke samt AHA & C-vitamin/antirouge och avslutande vilostund med ansiktsmask. 
För mannen utan skägg rekommenderas för bäst resultat att raka sig kvällen innan behandling. 

Maria Åkerberg – Deepskin Organics

Maria Åkerberg innehåller helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll.

Produkterna tillverkas i Sverige och förpackas i återvinningsbart material som även dessa tillverkas så lokalt som möjligt. Inga djurförsök förekommer och inga animaliska ingredienser används.
Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom produktmärket. Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen.

Ansiktsbehandlingar utförs inte:

I graviditet före vecka 12.
Vid pågående infektion ( även herpes utbrott i ansiktet) och feber.
På hud som är nysolad.
Vid medicinering av Roacutan och 6 månader därefter.