Maria Åkerberg

EcobyMarie arbetar med Maria Åkerbergs produkter med fina resultat.
Produkterna passar och anpassas efter alla hudbehov och tillstånd.

Maria Åkerbergs produkter har 100% ekologiskt innehåll. De tillverkas i Sverige och förpackas i återvinningsbart material som även dessa tillverkas så lokalt som möjligt.

Inga djurförsök förekommer och inga animaliska ingredienser används.  Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom produktmärket. Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen.

Alla produkter tillverkas i Sverige men råvarorna kan vara hämtade från hela världen. Alla råvaror är ekologiska.

Produkterna innehåller inga mineralojlor eller syntetiska oljor Djurförsök förekommer inte Färger och dofter kommer från växtextrakt och eteriska oljor.

Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom företaget Dermanord som producerar märket Maria Åkerberg. Målet är helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll.

Miljövänliga förpackningar

MARIA ÅKERBERG har miljövänliga förpackningar och miljövänliga innehåll. All plast kan komposteras men även återvinnas och förbrännas. Vid förbränning av förpackningarna bildas enbart koldioxid och vatten, som när vi andas. Dermanord är anslutna till REPA och SGÅ. Majoriteten av förpackningar tillverkas 5 mil från fabriken i Frillesås, man försöker alltid arbeta så lokalt det går. Då flaskorna levereras tas samtidigt tomma kartonger tillbaka och återanvänds. Själva flaskorna tillverkas av återvinningsbar plast. Så glöm inte att lämna dina flaskor till återvinning när de är slut.

Fullständig innehållsförteckning

Alla produkter är fullständigt innehållsdeklarerade. Från 1999 är det lag på enhetlig innehållsdeklaration inom EU. Alla medlemsländer har enats om att ha gemensamma latinska/internationella namn på de många olika ingredienserna.

MARIA ÅKERBERG har valt att gå ett steg längre och översätter därför de latinska/internationella namnen till svenska.

För mer information om produkterna se: www.dermanord.se