Olika hudtillstånd

huden1rengöringtvätta

 

 

 

 

 

Hudtillstånd kan förändras med årstider, under påverkan av hormoner, under stress, genom att man slarvar med den dagliga vården och andra yttre faktorer.

Därför kan det behövas olika behandlingar och produkter under olika delar i livet och vad du behövde under en torr vinter är kanske inte alls vad din hud behöver en varm sommar då luftfuktigheten ökat och därmed också yttre påverkan av bakterier.

Det är här det kan vara bra att ha en hudterapeut som följer din hud och som genom sin erfarenhet av olika hudtillstånd kan se vad din hud kan komma att behöva för hemvård både i förebyggande syfte och för att behandla ett befintligt hudtillstånd. Jag bedömer från gång till gång vad din hud behöver och ger den rådgivning du kan behöva.

Fråga gärna om det är något du undrar angående din hud, det jag kan tycka är en normal hudförändring som alla har i olika former kanske är något du har undrat över och oroat dig över, då kan det vara skönt att låta någon med lång erfarenhet av olika hudtyper titta på det.
En erfaren hudterapeut påpekar aldrig något som den bedömmer är helt normalt i huden, det är viktigt att du själv frågar eller upplyser om det är något du oroat dig över i din hud.

Det är hudtillstånden man behandlar, därför kan behovet av typ av behandling och produkter skilja sig mellan gångerna.